Garantie

Openbare veiligheid, inclusief maar niet beperkt tot politiewerk en brandbestrijding, is een gevaarlijke activiteit en mag alleen worden uitgevoerd door getrainde professionals. De Fire Cam® Fire Helmet Cameras® zijn vervaardigd van geanodiseerd aluminium en kunnen na blootstelling aan een verwarmde omgeving enkele minuten warm blijven en moeten voorzichtig worden behandeld. De eindgebruiker is verantwoordelijk voor de installatie in overeenstemming met de gebruikershandleiding, evenals voor regelmatige veiligheidsinspecties van de BlackJack-houder en Fire Helmet Cameras®.

De Fire Cam® Fire Helmet Cameras® hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden vanaf de datum van aankoop. Fire Cam USA produceert Fire Helmet Cameras®. In geval van een defect zal Fire Cam het artikel gratis repareren of vervangen als we vaststellen dat het artikel defect is. Deze garantie is niet van toepassing op items die zijn onderworpen aan verkeerd gebruik, niet-nakoming door de koper van instructies, productwijzigingen, normale slijtage of nalatige of onjuiste bediening. De Fire Helmet Cameras® mogen niet gebruikt worden in betonnen oefentorens of flashover kamers waar ze voor langere tijd worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Elektronische schade als gevolg van overspanning, adapter met verkeerde polariteit, of onjuiste netspanning zijn uitgesloten van garantie. GEBRUIK ALLEEN ORIGINELE LADERS VOOR UW CAMERA’S. Fire Cam®-opladers zijn alleen speciaal ontworpen voor Fire Cams®. Modificatie, reparatie of poging tot reparatie door iemand anders dan Fire Cam® of zonder de schriftelijke toestemming van Fire Cam® maakt de garantie ongeldig. Deze garantie dekt de kosten van fabrieksreparatie, arbeid en onderdelen van de Fire Helmet Cameras®. Na inspectie, als is vastgesteld dat de Fire Cam niet gerepareerd of vervangen hoeft te worden, is de koper verantwoordelijk voor de verzendkosten.

De bodycamera’s hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden vanaf de datum van aankoop. In geval van een defect zal SpectraCam het artikel gratis repareren of vervangen als we vaststellen dat het artikel defect is. Deze garantie is niet van toepassing op items die zijn onderworpen aan verkeerd gebruik, niet-nakoming door de koper van instructies, productwijzigingen, normale slijtage of nalatige of onjuiste bediening. Elektronische schade als gevolg van overspanning, adapter met verkeerde polariteit, of onjuiste netspanning zijn uitgesloten van garantie. GEBRUIK ALLEEN ORIGINELE LADERS VOOR UW CAMERA’S. Modificatie, reparatie of poging tot reparatie door iemand anders dan SpectraCam of zonder de schriftelijke toestemming van SpectraCam maakt de garantie ongeldig. Deze garantie dekt de kosten van fabrieksreparatie, arbeid en onderdelen van bodycamera’s. Na inspectie, als is vastgesteld dat de bodycamera niet gerepareerd of vervangen hoeft te worden, is de koper verantwoordelijk voor de verzendkosten.