Over Spectracam

Over Ons

Al meer dan 10 jaar hebben we ervaring met het inzetten van cameratoezicht is zeer diverse situaties. Zowel vast opgestelde camera’s als ook mobiele camera’s. Deze kennis en ervaring is de basis bij SpectraCam voor het gebruiken en inzetten van mobiele camera’s voor safety en security toepassingen.
SpectraCam is opgericht vanuit de visie om een bijdrage te leveren aan de veiligheid en beveiliging in het publieke domein. Moderne technologie die ons instaat stelt om altijd en overal beeld- en geluid te hebben voor iedereen die mobiel is. Het beeld- en geluid kan opgenomen zijn, maar ook live meekijken is mogelijk.

SpectraCam is de enige officiële distribiteur voor Nederland, Duitsland en Luxemburg van de Fire Cam®, de originele Fire Helmet Camera®, uit Amerika. Fire Cam® is in 2007 opgericht en heeft meer dan 120.000 klanten wereldwijd. Fire Cam® brengt de laatste camera-innovaties op de markt die zijn getest in de meest ruige omgevingen.

Visie

SpectraCam streeft ernaar de beste leverancier te zijn van hoogwaardige, innovatieve, branche specifieke cameratechnologieën voor (eerste)hulpverleners, beveiligingsmedewerkers en gerelateerde markten in Nederland.

Missie

Onze oplossingen voor (eerste)hulpverleners moeten bijdrage aan het voorkomen van onverwachte en onaangename situaties tijdens het uitvoeren van hun werk. SpectraCam biedt oplossingen aan de steeds veranderende behoefte aan ondersteuning door middel van camera’s en het gebruik van camerabeelden.